Witajcie, odnosnie sexu analnego, Kobiety jest z tego jakaś przyjemność ? Lubicie to ?
Mnie do tego sposobu nie ciągnie, jak pytałem partnerkę to powiedziała, że nie bardzo bo czuje sie jakby zaraz miała wydalić swoj obiad... Jak to jest u Was ? Jak omijacie ten problem ?
Nie wiem jak dziewczyny ale spotkałem takie które po prostu bardziej podnieca anal niż normalny sex, ja tez lubię to nie wiem dlaczego ale tez jest fajne. A dziewczyny niech się wypowiedzą za i przeciw.
hmmm... moim zdaniem z tym jest tak, że kobiety nawet jeśli nie preferują tego rodzaju seksu nie znaczy, że nigdy tego nie zrobią albo nie polubią wszystko kwestia partnera odpowiedniego ....Miłosc Grecka (czyli anal) potrafi wywolac jeśli się odpowiednio podejdzie do sprawy sprawic nie jeden kobiecie przyjemnosc , co prawda niektórym się to nie podoba ale ważna jest jedna zasada : FACET NA MAKSA musi byc TWARDY
KOBIETA NA MAKSA ROZLUŻNIONA , odpowiednie nawilżenie, spontanicznosc , bo panowie im więcej się niechętne kobiety o to prosi tym bardziej odmawiają najlepiej niech to będzie to przypadkowe (nie pisze to z dośw ale z tego, że tak jest) ps. MArco masz rację a dlaczego to się tak facetom podoba? PROSTE IM CIAŚNIEJ TYM LEPIEJ!!! haha i coś co jest ciężkie do zdobycia pociąga (NO ALE TO JEST TEMAT RZEKA)
wiesz thank ja nie idę na domyślenia wolę zapytac sa rozne powody wiec nie ma co czarowac nie wiedzac od osoby ktora ma dany problem:)
a propos Moniśka a skoro a propos bardzo to polubiłaś to czy doznalas ten slyny ograzm analny który ponoc jest o wiele mocniejszy od klasycznego hmm...?:)
a propos Moniśka a skoro a propos bardzo to polubiłaś to czy doznalas ten slyny ograzm analny który ponoc jest o wiele mocniejszy od klasycznego hmm...?:)
Nie jestem aż tak zaawansowana. To raczej była inicjatywa mojego faceta. Tyle, że mi to nie przeszkadza, ale jednak wolę tradycyjnie...
zaawansowana? to zależy raczej od nastawienia do tego rodzaju seksu , pozycji, i innych poszczególnych czynników gdzieś czytałem artykuł gdzie pisało w jaki sposób można doświadczyc tego orgazmu jak go znajdę to go wrzucę:)
Wysłany: 2010-04-02, 16:28
DragonbQuest88, To czekamy na poradnik ;)
_________________ Administrator - boski twór. Zbyt rzadki by wyginąć, lecz zbyt pokręcony aby żyć.
Nie gryzę, jeśli chcesz o coś zapytać, lub cokolwiek zaproponować - pisz.
Ja średnio przepadam za takim sexem. Nie sprawia mi tak ogromnej satysfakcji jak tradycyjny seks, mimo wszystko spróbowałam - na początku boli, potem jest ok- i raz na jakiś czas można sobie pozwolić na to, gdy facet prosi ;)
Czekamy na poradnik, jak będzie dość przyzwoicie wyglądać to wypróbujemy go ;D
a ja jeszcze nie sprubowalem takiego sexu.... i czuje ze wiele dobrego trace... ;/
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
Wysłany: 2010-05-06, 08:26
jest bardzo przyjemny , dobrze jednak zacząć od delikatnych pieszczot tamtych okolic i z czasem coraz intensywniejszych.Po pewnym czasie naprawdę można sobie pozwolić na ostrą jazdę:P
pieszczoty tych okolic strasznie pobudzają moją partnerkę. Niestety pełna penetracja to tylko moja fantazja. Stopniowo jednak nabiera ochoty na taki seksik. Sądzę że tzreba dużo cierpliwości i delikatności oraz pewnej aktywności partnerki.
z mego doświadczenia wiem, że kobieta ma rozkosz w pupie tylko po dobrym doznaniu rozkoszy w cipci... nikt mnie nie odwiedzie od tego! dlatego wszystkim facetom radzę najpierw dobrze wypieść jej ciałko, nim włożysz w kakauko!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum