Wysłany: 2010-04-07, 22:58 Czy dalej stosujecie, mimo, że już uprawiacie seks?
Hej ;)
Jestem ciekawa, jak jest z Wami i Waszymi partnerami. Przyznajmy się, od pettingu się zaczyna, powoli się człowiek zbliża do człowieka. Ok, zrobiliście już pierwszy krok, uprawiacie seks, a mimo wszystko uprawiacie dalej petting ? Czy może przestaliście, zadowalacie się już tylko seksem ?
Powiem szczerze, że zdarza nam się z partnerem "pomacać" i popieścić siebie nawzajem, mimo, że uprawiamy seks już bardzo długo. Czy z Wami jest tak samo ? ;)
najprostsze czesto jest najlepsze ;] uwielbiam.... ;-]
_________________ Forever young,
I wanna be forever young
Do you really want to live forever?
Forever and ever
Forever young, I wanna be
Forever young
Do you really want to live forever?
Forever, forever
no pewnie, że ja np stosuje jak mam kogoś w danym momencie to rzecz na każda chwilę i bez wstydu i bardzo miła:) i cięzko to nazwac niemoralną rzeczą:)
no pewnie, że ja np stosuje jak mam kogoś w danym momencie to rzecz na każda chwilę i bez wstydu i bardzo miła:) i cięzko to nazwac niemoralną rzeczą:)
A czy ktoś to nazwał rzeczą niemoralną? ;D
Petting jest świetny ;)
Ja jestem już z moją parterką dłuższy czas , ale nie ukrywam , że dotyknie i całowanie ciała kobiety i na odwrót , jest dla mnie tak przyjemne , że niejednokrotnioe wolę tak zakończyć wiczór.
Ja jestem już z moją parterką dłuższy czas , ale nie ukrywam , że dotyknie i całowanie ciała kobiety i na odwrót , jest dla mnie tak przyjemne , że niejednokrotnioe wolę tak zakończyć wiczór.
Czysta rozkosz !!!
Też uwielbiam takie przyjemności wraz z moim partnerem ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum