Sex Forum Erotyczne Strona Główna    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Album    Czat    Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: lesna przechadzka

Leśna przechadzka
Autor Wiadomość
czarnulek 
Pierwszy raz już za sobą

Wysłany: 2010-05-09, 10:39   Leśna przechadzka

Witam wszystkich
Czytając owe forum spodobało mi sie i postanowiłem sie zarejestrowac.
Moim pierwszym postem będzie moje małe opowiadanie.
A więc tak. To co sie stało 5 lat temu wspominam do dziś z uśmiechem i niedowierzaniem.
W pewny sierpniowy dzień (popołudnie) postanowiłem wraz w moją sąsiadką Gosią przejśc sie do lasku na spacerek. Nic nie zapowiadało tego co nadchodziło. Kilka dni wcześniej podczas imprezy u kolegi gdy wszyscy byliśy znużeni i leżeliśmy(kto spał, ten spał) leżeliśmy obok siebie i moje paluszki zanurkowały w muszelce sąsiadki. Spodziewałem sie uderzenia w twarz,ale jej to sie spodobało i ukratkiem zaczeliśmy sie całowac.Tak to sie skończyło.Pare dni potem poszliśmy do owego lasu. Unikaliśmy tego tematu, ale jakoś ja wypaliłem z tym że fajnie było u Tomka na imprezie i sie zaczeło że zawsze sie jej podobałem, ale bała sie mojej reakcji. A była wysoką blondynką piersi 2, potrafiła sie kusząco ubrac.Zaskoczyła mnie tym co powiedziała. Idąc dalej rozmawiając o tym weszliśmy na polane i niespodziewanie poczułem jej rękę na moich spodenkach.Zapytała czy mam ochote dokończy to co zaczełem na imprezie :?: Powiedziałem że marze o tym. Weszliśmy na polanie w taką głęboką trawe, żeby nas nikt nie widział, chociaż i tak nie zwarzaliśmy na to że ktoś nas zobaczy. Gosia zdjeła ze mnie spodenki i bokserki i zaczęła masowac delikatnie mojego penisa,po chwili wsuwając go do swej buzi.Usta miała chyba do tego stworzone, więc byłem wniebowzięty. Bo wyssaniu mi paróweczki postanowiłem przejąc iniciatywe, kładac ją w zaroślach podwinełem bluzke i zdjąłem jej spodenki, ujrzałem brak majtek. Otóż specjalnie ich nie włożyła liczac na szybki numerek w lesie :-) Wszydłem jak najgłębiej jezyczkiem i zaczełem ją penetrowac, po chwili zaczęła puszczac wyśmienite soki, które spływały po mej twarzy. Nakręcałem sie coraz bardziej słysząc jęki z jej ust. Po chwili powiedziała że jest tak rozpalona (nie pogodą) że jak w nią nie wejdę to mnie zabije. Welikatnie wszedłem i zaczełem delikatnie ją posuwac, co pochwili potęgowało doznania, aż w koncu objeliśmy i nawzajem raz ja ją posuwałem, raz ona mnie. Potem wszedłem od tyłu w cipeczke, w pupe sie nie zgodziła,atakując od tyłu czułem że dochodze i wtedy kazała mi wyjśc i possała mi jeszcze kutasa i wskoczyła na mnie każąc galopowac tyle ile mam sił i wstrzelic sie do środka (używała tabletek) i tak sie stało. Po najlepszym numerku mego życia ubraliśmy sie i spoceni wróciliśmy do swoich domów. Potem nasze drogi sie rozeszły, gdyż wyszła za mąż i ma teraz dziecko. Mieszka żagranicą i odczasu do czasu przyjeżdza. Ot cała historia. Każdemu życze takiej samej "leśnej przygody"

Odpowiedz do tematu